Ung voksen treff

Vi ønsker å invitere dere, mellom 18-24 år som er utsatt for seksuelle overgrep av en tillitsperson, til et ettermiddagstreff den 11. juni.

Vår erfaring er at mange i denne aldersgruppen synes det er fint å møte andre som er ganske lik i alder, og vi har derfor et eget gruppetilbud til dere. Gruppen er styrt av ansatte og hvor vi sammen i gruppen jobber med ulike temaer. Vi ønsker å starte nye grupper fra høsten av, og dette er noe av det vi ønsker å informere om på treffet i juni.

I tillegg er vi nysgjerrige på hva dere tenker om de andre tilbudene vi har, som dere også har muligheten til å benytte dere av. Er dette noe som passer dere, eller har dere noen andre ønsker.
Treffet starter kl 17.00, og vi avslutter senest kl 19.00. Vi møtes på Støttesenteret mot incest og seksuelle overgrep, og adressen er Akersgata 1.

Du er hjertelig velkommen til treffet om du bruker tilbudet, har brukt tilbudet tidligere eller om du er helt ny. Vi trenger derimot å vite hvor mange som kommer, så fyll ut slippen nederst som du kan levere til en av oss.

Hilsen fra
Vigdis, Henrik og Nina

Påmeldingsfrist er mandag 4. juni

Jeg melder meg på ung-voksen treff 11.juni 2018 kl. 17.00
Navn:_____________________________________________________
Alder:___________________________________
Mail:________________________________________________________
Mobil:_____________________________

Kan legge beskjed på svarer: Ja/Nei
Kan sende sms: Ja/Nei

Det er også mulig å melde seg på via epost – oppgi da informasjonen svarlappen ber om i eposten. Send påmelding til e-post post@smioslo.no.

Denne slippen oppbevares på SMI Oslo frem til ung voksen arrangementet er ferdig, deretter makuleres den.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart